середу, 28 жовтня 2015 р.

Підтримуємо Товари́ство Черво́ного Хреста́ Украї́ни

Для довідки:  Товари́ство Черво́ного Хреста́ Украї́ни — неприбуткова, всеукраїнська, добровільна, громадська, гуманітарна організація, діяльність якої ґрунтується на Женевських конвенціях про захист жертв війни від 12 серпня 1949 року, ратіфікованих Україною 8 липня 1954 року, а також Додаткових протоколах до них. Керівництво організації знаходиться на вулиці Пушкінській, 30 в місті Києві.
Емблема Національного Товариства Червоного Хреста України


Діяльність

  • Допомога при надзвичайних ситуаціях та стихійних лихах.
  • Гуманітарні програми, основними з яких є медико-соціальна допомога, профілактика ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, Міжнародна Чорнобильська програма, заохочення донорського руху тощо.
  • З'ясування долі членів роз'єднаних родин, розшук документів, з'ясування стану могил, підтримка через послання Червоного Хреста.
  • Розвиток молодіжного руху в рамках своєї діяльності.
  • Протидія торгівлі людьми та виховування ідеалів гуманізму і толерантності в суспільстві шляхом популяризації гуманітарних цінностей, основ Міжнародного Гуманітарного права, впровадження кампаній зі зменшення стигми та дискримінації уразливих верств населення.
  • Видання з 1997 року часопису — «Вісник Червоного Хреста України», що виходить за сприяння Регіональної делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста (http://www.icrc.org/rus) в Україні, Білорусі та Молдові.
Посилання: https://uk.wikipedia.org/wiki/

Кожен із класу, хто підтримав акцію по придбанню марок ТЧХУ, долучився до вирішення загальнолюдських проблем українців. СПАСИБІ за активну життєву позицію!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар